• Hem
  • > Gonzo's Quest

Gonzo's Quest

Gonzos Quest är ett slotspel där man antar sig rollen som äventyraren Gonzo och spelet är byggt kring dennes jakt på den legendariska staden av guld, El Dorado. Spelet som är utvecklat av Net Entertainment (NetEnt) innehåller strålande grafik och mycket humor. Det är också nyskapande och innehåller flera nya eller ovanliga funktioner. Spelet har 5 hjul och totalt 20 olika vinstlinjer. Gonzos Quest erbjuder givetvis allt man kan förvänta sig av en modern videoslot såsom jokrar, bonusspel och multiplikatorer. Gonzos Quest är ett perfekt val för alla som letar efter en videoslot med bra spelkänsla, utmärkt grafik, nya spännande funktioner och stora vinstchanser.

Hur man spelar Gonzos Quest

Gonzos Quest är lätt att spela men erbjuder fortfarande stor spelarfrihet. Spelaren kan välja värdet på varje mynt och kan välja att satsa mellan 1 och 5 mynt på varje vinstlinje. Spelaren bestämmer också hur många vinstlinjer han/hon vill spela på från 1 till 20. När spelaren har valt sina inställningar trycker man på spinn för att starta spelet.  Man kan som mest satsa 5 mynt på var och en av de 20 vinstlinjerna.  Den högsta vinsten kan man endast vinna under en bonusrunda.

 

Jackpot

Gonzos Quest  erbjuder två olika fasta jackpottar (det vill säga jackpottar som har ett fast värde).  Den ena är på 1 000 mynt medan den andra större jackpotten består av 2 500 mynt.  Jackpotten om 1 000 mynt erhåller man genom att få eldsymboler på en vinstlinje. Jackpotten om 2 500 mynt vinner man om man får 5 månsymboler på samma vinstlinje.

Gonzos Quest innehåller bonusjokrar som kan ingå i vinnande linjer och där multiplicera vinsten.  Jokrar kan i Gonzos Quest, till skillnad från i de flesta andra slotspel ersätta alla typer av symboler inklusive spridningssymboler och kan därmed vara till hjälp för att aktivera bonusspel. Under frispel så är vissa val avstängda och frispelen kan bara genomföras med de inställningar som frispelet vanns med. Du kan med andra ord till exempel inte ändra insats eller antal rader som spelas under frispel. Det är möjligt att vinna fler frispel under ett frispel.

Specialfunktioner

En unik funktion i Gonzo's Quest  är den så kallade  frifallsfunktionen. Denna funktion, som skiljer Gonzo's Quest från de flesta andra videoslotspel, innebär att symbolerna rasar från taket som en del ev ett stenras. De sitter alltså inte på hjul som de vanligen gör både i traditionella slotspel och videoslotspel. När denna funktion har aktiverats av en vinnande rad så faller alltså block från taket istället för att några hjul snurrar. Om en vinnande rad uppstår så exploderar denna rad och nya symboler kan falla ner och potentiellt skapa nya vinnande kombinationer.