• Hem
  • > Jackpot 6000

Jackpot 6000

Jackpot 6000 är ett mycket enkelt slotspel baserat på den populära norska spelmaskinen Jackpot 6000. Det är en enklare slot än de flesta andra som är populära idag i och med att den bara har 3 hjul och 5 vinstlinjer. Den är en mycket underhållande spelmaskin med goda vinstmöjligheter och en trevlig retrokänsla. Spelet är javabaserat och kan spelas direkt i webbläsaren, vilket innebär att man kan spela på både PC och Mac. Spelet innehåller bonuspel i form av krona eller klave och supermetern. Båda dessa bonusspel förklaras närmare längre ner i recensionen.

Hur man spelar Jackpot 6000

Jackpot 6000 är väldigt enkelt att spela och eftersom det bara har 3 hjul och 5 vinstlinjer är det mycket lättare att lära sig alla vinstmöjligheter i detta spel än på spel med fler vinstlinjer och fler hjul.  Du börjar med att bestämma hur mycket varje mynt skall vara värt.  Mynt kan vara värda 4 olika summor från €0,1 till €1. När du har bestämt detta är det dags att ange hur många linjer du vill spela på och hur många mynt du vill satsa på varje linje. Man kan spela mellan 1 och 6 mynt på varje linje. Det är lätt att se vilka kombinationer man vinner på eftersom dessa visas ovanför de spinnande hjulen. När du valt insats, myntvärde och vinstlinjer behöver du bara klicka på spinn för att starta spelet.

Jackpot

Jackpotten är fixerad och värd 6000 mynt, spelet är alltså döpt efter den jackpott det erbjuder.  För att kunna erhålla jackpotten måste man spela med minst 20 mynts insats eftersom det aktiverar supermetern. Du kan läsa mer om supermetern nedan. Om två jokrar faller på rätt plats i en supermeterrunda så vinner man jackpotten på 6000 mynt. Vad dessa 6000 mynt är värda i svenska kronor beror på vilket värde spelaren ställt in för mynten. Jackpotten kan alltså maximalt vara värd €6000 och detta inträffar när man spelar med ett myntvärdet €1. Om man spelar med minsta mynt värde vilket är €0,1 är jackpotten endast värd €600.

Specialfunktioner

Jackpot 6000 erbjuder två specialfunktioner, supermetern och krona eller klave. Varje gång du träffar en betalande linje med specialfunktionerna aktiverade (tillräckligt stor insats enligt ovan) så får du möjlighet att spela krona eller klave, detta spel ger dig möjligheten att dubbla vinsten. Väljer du att inte spela krona eller klave kan du gå vidare till supermeterrundan. Supermeter-rundan är ett vanligt spin med speciella vinstmöjligheter. Får du minst två jokrar på en vinstlinje så erhåller du 10-6 000 extra mynt. Om man föredrar att inte spela i supermeterläge kan man välja att istället lägga till vinsten till sitt konto eller klicka överföring för att spela krona och klave om den.