• Hem
  • > Mega Fortune

Mega Fortune

Mega Fortune är ett slotspel som har inspirerats av lyx och den glamorösa staden Las Vegas. Symbolerna i spelet är lyxföremål såsom ringar, limousiner, båtar, pengar, dyra klockor och drycker av finaste kvalitet. Spelet erbjuder 25 olika betallinjer och kan spelas med 4 olika myntinsatser. Värdet på varje mynt bestäms av spelaren och kan vara mellan €0,01-0,50.  Maxinsats per spinn är €50.  Mega Fortune erbjuder en progressiv jackpot som ofta är mycket stor och vid tillfällen har varit värd närmare 40 miljoner då den utfallit. Spelet tillhör inte de grafisk mest avancerade spelen men har en superb spelkänsla och den stora jackpotten bidrar givetvis till spänningen.

Hur man spelar Mega Fortune

Mega Fortune är relativt enkelt att spela. Det första du måste göra är att bestämma hur mycket spelmynten skall vara värda. Minsta möjliga värde är €0,01 och högsta är €0,5. Du kan välja att satsa mellan 1 och 4 mynt på varje linje vid varje spinn. När du valt myntens värde är det dags att bestämma hur många linjer du vill spela på. Du kan spela på allt från en linje till alla 25. När du har bestämt antal linjer och insats per linje trycker du på spinknappen för att starta spelet och se om du har tur eller inte. Tre spridningssymboler eller mer ger fri spin.  Tre bonussymboler låter dig spela bonuspelet där du kan vinna den progressiva jackpotten.

 

Jackpot

Den progressiva jackpotten är de flestas anledning att spela Mega Fortune, men även utan möjlighet till storvinst skulle det här vara ett roligt och medryckande spel. Jackpotten är ofta mycket stor och kan innehålla många tiotals miljoner kronor som du kan vinna skattefritt. För att vinna jackpotten måste du få tre bonussymboler på en linje. Detta aktiverar bonusspelet som består av tre lyckohjul. Om hjulen stannar på rätt ställe så vinner du jackpotten.  Om du inte vinner jackpotten kan du vinna mynt på bonusspelet. Det första hjulet låter dig vinna mynt eller rätten att gå vidare till nästa hjul, hjul två och tre ger dig möjlighet att vinna mynt eller jackpotten. Du kan inte påverka detta utan bonusspelet är helt turbaserat.

Specialfunktioner

Förutom den progressiva jackpotten kring vilken Mega Fortune utveklades så finns det flera specialsymboler som aktiverar speciella funktioner. Dessa är Bonus-, Wild- och Scattersymbolerna. Bonussymbolerna låter dig som tidigare nämnts aktivera bonusspelet och ger dig chans på jackpotten. Wildsymbolen kan ersätta vilken symbol som helst i en linje och om man får mer än en Wildsymbol i en linje så får man en extra bonus. Wildsymbolen i Mega Fortune är en lyxbåt. Scattersymbolen multiplicerar vinstrader där den ingår och hur många gånger en vinst multipliceras beror på hur många scattersymboler det finns i linjen.  Scattersymbolen ser ut som en champagneflaska med två glas.